Näsbön nöt och get

Näsbön är en bondgård i norra Dalsland, ca en mil söder om Ed. Vi föder upp tjurar och har getter. Våra getter producerar mjölk till DalsSpira mejeri. Där omvandlas mjölken till goda ostar, konsumentförpackad mjölk och youghurt. Gettergod Gelato gör även glass av vår getmjölk.

Du är välkommen att besöka våra getter på bokade besök. Gården ligger granne med Rölanda kyrka. Vi berättar om getterna, träffar killingarna och kan även hälsa på en del av våra andra djur, som ponnier, höns eller ankor. Katter finns förstås också i stallet. Gårdens ägg kan finnas till försäljning.

Öppettider: Vi tar endast emot bokade besök. Priser och annan aktuell info hittar du på hemsidan Till större sällskap kan vi ordna kaffe, provsmakning och liknande.

Vägbeskrivning till getterna: Kör v 164/166 fr Ed mot Bullaren. Efter ca 5 km sväng vänster mot Munkedal. Efter ca 4 km sväng vänster mot Bäckefors. Kör över Örekilsälven och uppför den branta Rölandabacken. Precis när du kommit upp för backen svänger du in på en gårdsplan på höger sida, med en damm mitt på gården. Då är du framme!

Kontakt: Elisabet Forsdahl 070-633 49 41

Hemsida: nasbon.se

Longitud 11.9140

Latitud 58.8442

Följ oss gärna på Facebook, sök efter Näsbön så hittar du vår sida, där vi uppdaterar om sånt som händer på gården i med- och motgång.

Näsbön2